Συνταγή : ELLE
Μερίδες : για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου 10΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Υλικά
- 200 γραμμ, ανάμεικτα πράσινα λαχανικά
- 1 μεγάλη χούφτα ηλιόσπορους
- 1 αγγούρι σε φέτες
- 1 σκελίδα σκόρδο
- ¼ φλιτζ. λιναρόσπορο
- 1 ώριμο αβοκάντο
- ¼ φλιτζ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- ¾ φλιτζ. νερό
- 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
- 1 κ.γ. θαλασσινό αλάτι
- 1 κ.γ. σπιρουλίνα σε σκόνη (σε καταστήματα με βιολογικά προϊόντα)
- κίτρινα και κόκκινα ντοματίνια κομμένα στη μέση
- μερικά ραπανάκια σε λεπτές φέτες
Εκτέλεση
- Ετοιμάζετε το ντρέσινγκ: ρίχνετε στο μπλέντερ το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, το νερό, το αβοκάντο, το σκόρδο, τη σπιρουλίνα, το αλάτι και τα χτυπάτε καλά.
- Σε ένα μπολ βάζετε όλα τα λαχανικά και τους σπόρους, αλατίζετε, ραντίζετε με τη σος και σερβίρετε.
Πηγή - ELLE
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου