ΜΕΝΟΥ

Pages

Hot Dog σε χωριάτικο φύλλο με πράσο & καρότο



Τα λόγια είναι περιττά….. η πεμπτουσία της …. γεύσης.








Συνταγή :  Ανδρέας Λαγός
Μερίδες : για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος :  
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη, Μέτρια, Δύσκολη, Πολύ Δύσκολη.
Ημέρα προβολής :  28.10.2015
Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή > ֍


Υλικά
  • 4 χωριάτικα  φύλλα
  • 8 λουκάνικα πολίτιτκα Ifantis
  • 100 γρ. τυρι Arla αυθεντικό Regato τριμμένο
  • 100 γρ. τυρί Arla Mozzarella τριμμένη
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 3 πράσα (μόνο το λευκό μέρος)
  • 2 καρότα
  • ½ ματσ. μαϊντανό
  • 4-5 κ.σ. νερό
  • 4 κ.σ. κρέμα βαλσάμικου BBQ Kalamata Papadimitriou
  • 1 φλ. σουσάμι
  • ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
  • αλάτι - πιπέρι

Για το σερβίρισμα
  • 4 κ.σ. Arla φρέσκο τυρί κρέμα μυρωδικά & μπαχαρικά
  • 4 κ.σ.κρέμα βαλσάμικου BBQ Kalamata Papadimitriou

Εκτέλεση
  • Σωτάρουμε σε ελαιόλαδο το πράσο, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και λίγο νερό.
  • Προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, το τριμμένο καρότο, την κρέμα βαλσαμικού BBQ, ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά, μέχρι να καραμελώσουν ελαφρώς και τα αφήνουμε λίγο να πέσει λίγο η θερμοκρασία τους.
  • Κόβουμε τα χωριάτικα φύλλα σε τέσσερα κομμάτια, μοιράζουμε σε κάθε κομμάτι φύλλου, κατά μήκος, το πράσο και το καρότο.
  • Έπειτα βάζουμε τη mozzarella, το regato και κλείνουμε σε ρολό.
  • Κάνουμε την ίδια διαδικασία με όλα τα φύλλα.
  • Αλείφουμε με νερό και περνάμε τα hot-dog από σουσάμι.
  • Στη συνέχεια ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τα hot dog, για 3-4 λεπτά, από κάθε πλευρά, μέχρι να πάρουν χρώμα.
  • Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας να στραγγίξουν.
  • Σερβίρουμε τα hot dog, ζεστά, με φρέσκο τυρί κρέμα με μυρωδικά και μπαχαρικά και στολίζουμε με κρέμα βαλσαμικού BBQ.

Πηγή - Chef On Air

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου