Συνταγή : Ανδρέας Λαγός
Μερίδες : για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος :
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη,
Μέτρια, Δύσκολη, Πολύ Δύσκολη.
Ημέρα προβολής : 28.10.2015
Πατήστε εδώ για να
δείτε την εκπομπή > ֍
Υλικά
- 4 χωριάτικα φύλλα
- 8 λουκάνικα πολίτιτκα Ifantis
- 100 γρ. τυρι Arla αυθεντικό Regato τριμμένο
- 100 γρ. τυρί Arla Mozzarella τριμμένη
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 3 πράσα (μόνο το λευκό μέρος)
- 2 καρότα
- ½ ματσ. μαϊντανό
- 4-5 κ.σ. νερό
- 4 κ.σ. κρέμα βαλσάμικου BBQ Kalamata Papadimitriou
- 1 φλ. σουσάμι
- ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
- αλάτι - πιπέρι
Για το σερβίρισμα
- 4 κ.σ. Arla φρέσκο τυρί κρέμα μυρωδικά & μπαχαρικά
- 4 κ.σ.κρέμα βαλσάμικου BBQ Kalamata Papadimitriou
Εκτέλεση
- Σωτάρουμε σε ελαιόλαδο το πράσο, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και λίγο νερό.
- Προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, το τριμμένο καρότο, την κρέμα βαλσαμικού BBQ, ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά, μέχρι να καραμελώσουν ελαφρώς και τα αφήνουμε λίγο να πέσει λίγο η θερμοκρασία τους.
- Κόβουμε τα χωριάτικα φύλλα σε τέσσερα κομμάτια, μοιράζουμε σε κάθε κομμάτι φύλλου, κατά μήκος, το πράσο και το καρότο.
- Έπειτα βάζουμε τη mozzarella, το regato και κλείνουμε σε ρολό.
- Κάνουμε την ίδια διαδικασία με όλα τα φύλλα.
- Αλείφουμε με νερό και περνάμε τα hot-dog από σουσάμι.
- Στη συνέχεια ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τα hot dog, για 3-4 λεπτά, από κάθε πλευρά, μέχρι να πάρουν χρώμα.
- Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας να στραγγίξουν.
- Σερβίρουμε τα hot dog, ζεστά, με φρέσκο τυρί κρέμα με μυρωδικά και μπαχαρικά και στολίζουμε με κρέμα βαλσαμικού BBQ.
Πηγή - Chef On Air

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου