ΜΕΝΟΥ

Pages

Μους Black Forest


Ένα μοναδικό επιδόρπιο για να καταπλήξετε τους καλεσμένους σας.










Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος.
Μερίδες : για 6 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου 15΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.


Υλικά
  • 500 γρ. κεράσια χωρίς κουκούτσι, στραγγισμένα
  • 300ml κρέμα γάλακτος
  • 2 κ.γ. ρούμι
  • 350 γρ. μους σοκολάτα
  • 50 γρ. μαύρη σοκολάτα, τριμμένη

Εκτέλεση
  • Τοποθετούμε τα βύσσινα σε ένα πιάτο, το οποίο έχουμε «ντύσει» με χαρτί κουζίνας.
  • Χρησιμοποιούμε ηλεκτρικό μίξερ για να χτυπήσουμε την κρέμα σε ένα μπολ μέχρι να αποκτήσει μαλακές κορυφές.
  • Προσθέτουμε το ρούμι και χτυπάμε μέχρι να γίνουν ένα σώμα.
  • Στρώνουμε το μείγμα με την κρέμα, τη μους και τα κεράσια στα ποτήρια, που θα το σερβίρουμε, βάζοντας στην κορυφή λίγη κρέμα ακόμα, ενώ πασπαλίζουμε με σοκολάτα και σερβίρουμε.

Πηγή - Dimitris Skarmoutsos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου