Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος.
Μερίδες : για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος :
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Υλικά
- φρέσκο εστραγκόν
- κάπαρη
- ξύσμα λάιμ
- 1 πακέτο ψιλοκομμένες ντομάτες
- 4 φιλέτα σολομού
- φέτες λάιμ
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200C.
- Σε ένα τετράγωνο ταψί, ρίχνουμε 1 κ.σ. εστραγκόν, 2 κ.σ. κάπαρη στραγγισμένη, 1/4 κ.γ. ξύσμα λάιμ, τις ντομάτες, αλάτι και πιπέρι.
- Τοποθετούμε το σολομό, με την πλευρά του δέρματος προς τα κάτω και πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι.
- Καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 200C για 15 λεπτά.
- Στη συνέχεια αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και συνεχίζουμε να ψήνουμε για 20 ακόμα λεπτά.
- Σερβίρουμε τη σάλτσα σε 4 πιάτα, τοποθετούμε από ένα φιλέτο σολομού στο καθένα και γαρνίρουμε με φέτες λάιμ.
Πηγή - Dimitris Skarmoutsos
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου