ΜΕΝΟΥ

Pages

Σαλάτα με καρότα και εστραγκόν

Εύκολη και γρήγορη σαλάτα λαχανικών για το τραπέζι σας.











Συνταγή : Ηλίας Δεμιρτζόγλου.
Μερίδες : Για 6 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 15΄, Μαγείρεμα 4΄- 5΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.


Υλικά
  • 700 γρ. καρότα μικρά και λεπτά
  • 2 κουτ. σούπας βούτυρο
  • 1 κουτ. σούπας εστραγκόν φρέσκο
  • αλάτι, πιπέρι

Eκτέλεση
  • Καθαρίζουμε τα καρότα και τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 4-5 λεπτά (τόσο όσο χρειάζεται δηλαδή ώστε να κρατάνε). Τα σουρώνουμε και τα μεταφέρουμε σε τηγάνι, όπου και τα σοτάρουμε με το βούτυρο σε μέτρια φωτιά για περίπου 2-3 λεπτά προκειμένου να πάρουν λίγο χρώμα. Σερβίρουμε τα καρότα ζεστά μαζί με το φρέσκο εστραγκόν.

Πηγή - cookbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου