¤ ¤
¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου
Μερίδες : Για 4-6 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 20΄.
Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬✬✬✬
Συστατικά
- 3-4 ντομάτες, κομμένες κυδωνάτες
- 20 ντοματίνια πολύχρωμα (κόκκινα, κίτρινα, τιγρέ), κομμένα στη μέση
- 2 πράσινες πιπεριές, ψιλοκομμένες + 1 καυτερή, ψιλοκομμένη
- 2 κόκκινες πιπεριές, ψιλοκομμένες
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 3-4 κλωνάρια φρέσκια ρίγανη, ψιλοκομμένη, ή 1 κουτ. σούπας ρίγανη ξερή, τριμμένη
- 2-3 κουτ. σούπας μαϊντανός ή βασιλικός ή δυόσμος, ψιλοκομμένος
- ξύσμα και χυμός από 1/2 λεμόνι
- 1/2 φλιτζ. τσαγιού σταφίδες
- 2 κουτ. σούπας κουκουνάρι, καβουρδισμένο
- 200 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
- 120 ml αγουρέλαιο
- λίγη φίνα αφρίνα (ανθός αλατιού)
Τρόπος Παρασκευής
- Σε μια φαρδιά σαλατιέρα ανακατεύουμε όλα τα υλικά και σερβίρουμε.
Πηγή - www.gastronomos.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου