Χρόνος Προετοιμασίας 15'
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 6 άτομα
- 600 γρ. γαρίδες χωρίς τα κελύφη τους
- Αλάτι κατά βούληση
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση
- 15 ml. ελαιόλαδο
- 3 κόκκινες τσίλι πιπεριές ψιλοκομμένες
- 5 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
- 1 λεμόνι το χυμό του
- 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Βάζουμε τις γαρίδες σε ένα μπόλ και τις αλατοπιπερώνουμε.
- Βάζουμε το λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι και το αφήνουμε να κάψει σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
- Προσθέτουμε τις πιπεριές και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά.
- Προσθέτουμε τις γαρίδες και το σκόρδο και σοτάρουμε για 4-5 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα οι γαρίδες ( λευκό) και να ψηθούν.
- Σβήνουμε με το χυμό του λεμονιού και ανακτεύουμε. Τέλος προσθέτουμε το μαιντανό και ανακατεύουμε για μια ακόμη φορά.
- Σερβίρουμε με φρυγανισμένο ψωμί.
Πηγή- cookbox.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου