Μια διαφορετική συνταγή για αυτούς που θέλουν να κάνουν ξεχωριστή την Καθαρή Δευτέρα!
Χρόνος Προετοιμασίας 20'
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 4 άτομα
- 30 ml. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. μέλι
- 4 κ.σ. σάλτσα ψαριού
- 450 γρ. γαρίδες χωρίς το κέλυφος
- Αλάτι κατά βούληση
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση
- φρέσκια ρίγανη 1 κ.σ.
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Αναμιγνύουμε το λάδι, τη σάλτσα ψαριού και το μέλι σε ένα μικρό μπόλ.
- Βάζουμε το μίγμα σε ένα βαθύ τηγάνι και το ζεσταίνουμε.
- Προσθέτουμε τις γαρίδες και τις μαγειρεύουμε για 4-5 λεπτά μέχρι να μαγειρευτούν.
- Αποσύρουμε τις γαρίδες απο το τηγάνι και συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε το μίγμα μέχρι να μειωθεί ο όγκος του στο μισό και να πήξει.
- Τοποθετούμε τις γαρίδες σε μια πιατέλα.
- Περιχύνουμε με τη σάλτσα που φτιάξαμε, αλάτι,πιπέρι και τη ρίγανη.
Πηγή - cookbox.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου