Μην ψάχνετε αλλού για συνταγή...αυτή θα σας ξετρελάνει!
Χρόνος Προετοιμασίας 30'
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
- 100 γρ. λευκό ταραμά
- 3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί
- 2 λεμόνια το χυμό τους
- 1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο
- 220 ml. ελαιόλαδο
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Σε ένα μπολ τοποθετούμε το ψωμί, χωρίς την κόρα, να μουσκέψει και κατόπιν το στραγγίζουμε καλά.
- Βάζουμε στο μπλέντερ το στυμμένο ψωμί με το λευκό ταραμά και σιγά - σιγά προσθέτουμε το λάδι και το λεμόνι.
- Συνεχίζουμε να χτυπάμε στο μπλέντερ τα υλικά και προσθέτουμε το τριμμένο κρεμμύδι.
- Συνεχίζουμε τη λειτουργία του μπλέντερ μέχρι όλα τα υλικά μας να ανακατευθούν πολύ καλά και να γίνουν μια πηχτή λεία κρέμα και η ταραμοσαλάτα μας είναι έτοιμη.
- Μπορούμε να διατηρήσουμε την ταραμοσαλάτα στο ψυγείο για αρκετές μέρες, αρκεί να βρίσκεται σε κλειστό δοχείο.
Πηγή - cookbox.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου