Μία πρόταση από την Ζωή Διαλεχτού
Για τη σος:
Πηγή - Chef On Air
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
- 4 πατάτες βρασμένες
- 2 αβγά βρασμένα
- 5 φέτες μπέικον
- 3 κρεμμυδάκια φρέσκα
- 7-8 αγγουράκι τουρσί
- 1 πιπεριά κόκκινη Φλωρίνης
- Αλάτι- πιπέρι
Για τη σος:
- 1 φλ. γιαούρτι στραγγιστό
- 1/2 φλ. μαγιονέζα Hellmann`s
- 1 κουτ. σούπας μουστάρδα Hellmann`s
- 1 κουτ.γλ. λάδι
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Κόβουμε και τσιγαρίζουμε τις φέτες μπέικον κι αφήνουμε να κρυώσει.
- Κόβουμε τις πατάτες σε κύβους και τα αβγά στα τέσσερα.
- Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια, τα αγγουράκια και την πιπεριά.
- Ανακατεύουμε απαλά όλα τα υλικά μαζί μέσα σε μια βαθιά γαβάθα και αλατοπιπερώνουμε.
- Φτιάχνουμε τη σος ανακατεύοντας το γιαούρτι με τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και το λάδι και ρίχνουμε τα 2/3 μέσα στη γαβάθα.
- Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και στρώνουμε την υπόλοιπη σος από πάνω.
- Στολίζουμε με ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης.
Πηγή - Chef On Air
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου