Μία συνταγή της Ευαγγελίας Κουτσοβούλου για το μεσημεριανό σας τραπέζι
Ημέρα προβολής 14/2/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
Πηγή - Chef On Air
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
- 1 φλ. ρύζι καστανό
- 2 κ.σ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora
- 1 σκελ. σκόρδο
- Αποξηραμένα φύλλα φασκόμηλου
- Παπαρουνόσπορο
- Αλάτι- πιπέρι
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Βάζουμε το ρύζι σε μια κατσαρόλα με νερό (αναλογία: 1 κούπα ρύζι, 2 κούπες νερό) και το βράζουμε.
- Προσθέτουμε το σκόρδο, μαργαρίνη με βούτυρο, αλάτι και πιπέρι.
- Σκεπάζουμε και το αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά για 1 περίπου ώρα.
- Δέκα λεπτά πριν βράσει, προσθέτουμε μερικά αποξηραμένα φύλλα φασκόμηλου, μια κουταλιά μαργαρίνη με βούτυρο και ανακατεύουμε.
- Αφαιρούμε το σκόρδο.
- Το αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά.
- Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με παπαρουνόσπορο.
Ημέρα προβολής 14/2/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
Πηγή - Chef On Air
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου