Μία συνταγή της Ευαγγελίας Κουτσοβούλου που θα σας ενθουσιάσει
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Ημέρα προβολής 14/2/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
Πηγή - Chef On Air
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
- 4 σαρδέλες μεγάλες
- 2 φέτες ψωμί
- Ελαιόλαδο Άλτις
- 1 κ.σ. μηλόξυδο
- Ρίγανη
- 1 αβοκάντο
- 1 σκελ. σκόρδο
- Αγουρέλαιο Άλτις
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Ζεσταίνουμε το τηγάνι σε δυνατή φωτιά και φρυγανίζουμε τις φέτες ψωμιού.
- Καθαρίζουμε το αβοκάντο και το κόβουμε σε λεπτές φέτες.
- Αλείφουμε με σκόρδο το ψωμί.
- Βάζουμε ελαιόλαδο, το αβοκάντο, λεμόνι και αγουρέλαιο.
- Κόβουμε σε λεπτές φέτες τις σαρδέλες και τις προσθέτουμε.
- Ρίχνουμε τη ρίγανη, το αγουρέλαιο και το μυλόξυδο.
Ημέρα προβολής 14/2/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
Πηγή - Chef On Air
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου