Μία πρόταση του σεφ Χρήστου Λάππα που θα σας ενθουσιάσει.
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Ημέρα προβολής 21/2/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
Πηγή - Chef On Air
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 4 άτομα
- 500 γρ. λινγκουίνι
- 1 ζωμό λαχανικών Knorr Σπιτικός
- 100 γρ. λιαστές ντομάτες
- 100 ml ελαιόλαδο Άλτις
- 40 ml μηλόξυδο
- ½ ματσ. μαϊντανό
- ½ μάτσ. άνηθο
- 1 σκελ. σκόρδο
- 50 γρ. φέτα
- 100 γρ. κεφαλοτύρι
- Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
- Αλάτι- πιπέρι
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Βράζουμε τα λινγκουίνι σε αλατισμένο νερό προσθέτοντας ένα ζωμό λαχανικών.
- Στο μούλτι βάζουμε το μαϊντανό, το ελαιόλαδο, τη φέτα, το μηλόξυδο, το σκόρδο και τις λιαστές ντομάτες.
- Προσθέτουμε ξύσμα πορτοκαλιού, τον άνηθο, αλάτι, πιπέρι και χτυπάμε.
- Ανακατεύουμε το πέστο με λίγο ζουμί από τα μακαρόνια.
- Προσθέτουμε τα λινγκουίνι και ανακατεύουμε.
- Σερβίρουμε με τριμμένο τυρί και ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Ημέρα προβολής 21/2/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
Πηγή - Chef On Air
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου