ΜΕΝΟΥ

Pages

Λιγκουίνι με πέστο λιαστής ντομάτας

Μία πρόταση του σεφ Χρήστου Λάππα που θα σας ενθουσιάσει.









~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 4 άτομα
  • 500 γρ. λινγκουίνι
  • 1 ζωμό λαχανικών Knorr Σπιτικός
  • 100 γρ. λιαστές ντομάτες
  • 100 ml ελαιόλαδο Άλτις
  • 40 ml μηλόξυδο
  • ½ ματσ. μαϊντανό
  • ½ μάτσ. άνηθο
  • 1 σκελ. σκόρδο
  • 50 γρ. φέτα
  • 100 γρ. κεφαλοτύρι
  • Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
  • Αλάτι- πιπέρι



~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
  • Βράζουμε τα λινγκουίνι σε αλατισμένο νερό προσθέτοντας ένα ζωμό λαχανικών.
  • Στο μούλτι βάζουμε το μαϊντανό, το ελαιόλαδο, τη φέτα, το μηλόξυδο, το σκόρδο και τις λιαστές ντομάτες. 
  • Προσθέτουμε ξύσμα πορτοκαλιού, τον άνηθο, αλάτι, πιπέρι και χτυπάμε.
  • Ανακατεύουμε το πέστο με λίγο ζουμί από τα μακαρόνια. 
  • Προσθέτουμε τα λινγκουίνι και ανακατεύουμε.
  • Σερβίρουμε με τριμμένο τυρί και ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Ημέρα προβολής 21/2/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.

Πηγή - Chef On Air

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου