𝄞 𝄞 𝄞 𝄞 𝄞 𝄞 𝄞 𝄞 𝄞 𝄞 𝄞 𝄞 𝄞 𝄞 𝄞 𝄞 𝄞 𝄞
Μερίδες : Για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 25΄.
Βαθμός Δυσκολίας : ✿✿✿✿✿
Ένα εύκολο και γρήγορο ορεκτικό με γεύση από Ελλάδα.
Υλικά
- 1 κομμάτι φέτα (σκληρή) πάχους 1,5 εκατοστού
- 1 κοφτό κουταλάκι του γλυκού ρίγανη (προαιρετικά)
- 1 μεγάλη ντομάτα
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 1 πιπεριά (Πράσινη, κόκκινη ή κίτρινη ανάλογα με το τι σας αρέσει)
- Λίγη πάπρικα ή λίγο μπουκοβο (προαιρετικά)
- 2 1/2 κ.γ. σάλτσα Worcester της Heinz.
Εκτέλεση
- Βάζετε την φέτα στο πήλινο
- Περιχύνετε με το ελαιόλαδο και πασπαλίζετε με ρίγανη και την πάπρικα ή το μπούκοβο.
- Βάζετε από πάνω ροδέλες ντομάτας ώστε να καλύψετε την επιφάνεια της φέτας.
- Συμπληρώνετε από πάνω ροδέλες από πιπεριά και ρίχνετε ξανά λίγο ελαιόλαδο και λίγη ρίγανη.
- Τέλος ρίχνετε από πάνω και την σάλτσα Worcester
- Ψήνετε στο μπάρμπεκιου για 20 περίπου λεπτά ή σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 με 200 βαθμούς για περίπου 20 με 25 λεπτά.
Extra Tip
- Την υπόλοιπη ντομάτα και την πιπεριά την αλέθω στο multi και την ρίχνω στο πήλινο γύρω από την φέτα, όχι από πάνω της,
Πηγή - stinkouzinatouandrea.blogspot.com