ΜΕΝΟΥ

Pages

Φιλετάκια κοτόπουλου με μυρωδικά & κατίκι δομοκού

Μία πρόταση από τον Chef Bασίλη Βολιοτόπουλο

Hμέρα προβολής 23/06/2014








~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
  • 300 γρ. φιλετάκια κοτόπουλου με μυρωδικά Ifantis
  • 2 κρεμμύδια ξερά
  • 2 κρεμμύδια φρέσκα
  • 1 σκελ. σκόρδο
  • 100 γρ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό
  • 100 γρ. ξανθιά μπύρα
  • 1 ζωμό λαχανικών Knorr Σπιτικός
  • 100 γρ. κατίκι Δομοκού
  • 2 κλων. φρέσκο θυμάρι
  • ½ φλ. φιστίκια Αιγίνης
  • Αλάτι-πιπέρι
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
  • Σωτάρουμε τα φιλετάκια κοτόπουλου σε ελαιόλαδο.
  • Ψιλοκόβουμε και προσθέτουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο.
  • Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και τα φρέσκα κρεμμύδια.
  • Σβήνουμε με τη μπύρα.
  • Στη συνέχεια προσθέτουμε το ζωμό λαχανικών και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν για 1 περίπου ώρα.
  • Σερβίρουμε τα φιλετάκια κοτόπουλου με κατίκι Δομοκού.
  • Πασπαλίζουμε με θυμάρι και με τριμμένα φιστίκια Αιγίνης.


Πηγή - Chef On Air

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου