~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
για 18 τεμάχια
- Μία φυτική κρέμα γάλακτος 500ml (Granarolo)
- Ενα κουτι γάλα ζαχαρούχο 305ml (Νουνου)
- 1 1/2 Πακέτο μπισκότα Παπαδοπουλου
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Βάζουμε σε ένα μπολ τη κρέμα γάλακτος και το ζαχαρούχο
- Την κτυπάμε με το μπλέντερ για 15΄ περίπου μέχρι να γίνει μία ομοιόμορφη κρέμα
- Σε ένα ταψάκι στρώνουμε με μπισκότα τον πάτο του
- Βάζουμε την κρέμα μας από πάνω, Υπολογίζουμε το πάχος της κρέμας στα 2 περίπου εκατοστά.
- Από πάνω βάζουμε άλλη μία στρώση μπισκότα προσέχοντας να έχουν την ιδία κατεύθυνση με τα μπισκότα της βάσης.
- Τέλος το βάζουμε στην κατάψυξη για 2 ώρες περίπου να παγώσει.
Tip
:
- Μπορείτε να τυλίξετε το ταψί με διάφανη μεμβράνη για να μην σας τραβήξουν υγρασία τα μπισκότα.
- Μετά τα πρώτα 30 με 40 λεπτά με ένα μαχαίρι χαράξτε τα κομμάτια ανάμεσα στα μπισκότα ώστε να μπορέσετε να το κόψετε όταν παγώσει.
Πηγή - Γεωργία Β.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου