ΜΕΝΟΥ

Pages

Ψητά ροδάκινα με παγωτό και μπαλσάμικο



Ένα γλύκισμα στη στιγμή

Χρόνος Προετοιμασίας 15΄









~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 4 άτομα
  • 4 ροδάκινα χωρίς φλούδα
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 45 γρ. ζάχαρη καστανή
  • 500 γρ. παγωτό βανίλια
  • 1,5 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο (προαιρετικά)



~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
  • Κόβουμε τα ροδάκινα σε λεπτές φέτες και τα βάζουμε σε ένα μπολ. 
  • Προσθέτουμε το εκχύλισμα βανίλιας και την καστανή ζάχαρη και ανακατεύουμε. 
  • Αφήνουμε το μίγμα στην άκρη για 15 περίπου λεπτά.
  • Εν τω μεταξύ, προθερμαίνουμε το γκριλ σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία.
  • Βάζουμε τα ροδάκινα στο γκριλ και ψήνουμε την κάθε πλευρά τους για περίπου 2-4 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα.
  • Χωρίζουμε τα ροδάκια ανάμεσα σε 4 μπολάκια και βάζουμε από πάνω παγωτό βανίλια. 
  • Ραντίζουμε με μπαλσάμικο (προαιρετικά) και σερβίρουμε.


Πηγή - cookbox.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου