¤ ¤
¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος
Μερίδες : Για 2-4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 20΄.
Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬✬✬✬
Υλικά
- 500 γρ. φασολάκια φρέσκα
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- ½ ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο
- ½ λεμόνι, χυμό
- 2 κ.σ.κρέμα βαλσάμικου με στέβια*
- αλάτι, κατά βούληση
- πιπέρι, κατά βούληση
Διαδικασία
- Σε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει ρίχνουμε τα φασολάκια και τα βράζουμε για 15 περίπου λεπτά.
- Σουρώνουμε και αφήνουμε στην άκρη.
- Σε ένα μπολ με καπάκι ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το κρεμμύδι, τον άνηθο, το χυμό λεμονιού, την κρέμα βαλσάμικου με στέβια*, αλάτι και πιπέρι.
- Καπακώνουμετο μπολ και ανακινούμε καλά να ενωθούν τα υλικά.
- Περιχύνουμε τα φασολάκια με τη σάλτσα σκόρδου και σερβίρουμε.
*κρέμα βαλσαμικού με γλυκαντικό από το φυτό στέβια
Πηγή - www.dimitrisskarmoutsos.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου