ΜΕΝΟΥ

Pages

Πίτα με ψάρι



Μοναδική πίτα που πρέπει να δοκιμάσετε.








Συνταγή : maggicooking.gr
Μερίδες : 
Απαιτούμενος Χρόνος :  
Βαθμός Δυσκολίας : Μέτρια.


Υλικά
  • 300γρ. φιλέτο παγκάσιου ή γλώσσας
  • 100γρ. αρακά
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
  • 1κτγ κάρυ
  • 1κτγ πάπρικα
  • 50γρ. τριμμένη φρυγανιά
  • 1 συσκευασία πουρέ πατάτας MAGGI
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι

Εκτέλεση
  • Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και σοτάρετε σε ένα φαρδύ τηγάνι με 2κτς ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσει .
  • Ρίξτε το σκόρδο και το φιλέτο ψαριού ψιλοκομμένο , σοτάρετε για ακόμη 5 λεπτά μέχρι το ψάρι να βγάλει τα υγρά του .
  • Σουρώστε και επαναφέρετε στο τηγάνι .
  • Προσθέστε τον αρακά, το κάρυ και την πάπρικα, δοκιμάστε το αλάτι και γεμίστε μέχρι τη μέση ατομικά φορμάκια ή ένα πυρέξ για το φούρνο .
  • Ετοιμάστε τον πουρέ πατάτας MAGGI όπως αναγράφετε στις οδηγίες και απλώστε με μια σπάτουλα πάνω από το ψάρι .
  • Πασπαλίστε την τριμμένη φρυγανιά και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C μέχρι να πάρει χρώμα η επιφάνεια της ‘’πίτας‘’ .
  • Αφήστε για 15 λεπτά να πέσει η θερμοκρασία της και σερβίρετε .

Πηγή - maggicooking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου