Συνταγή : maggicooking.gr
Μερίδες :
Απαιτούμενος Χρόνος :
Βαθμός Δυσκολίας : Μέτρια.
Υλικά
- 300γρ. φιλέτο παγκάσιου ή γλώσσας
- 100γρ. αρακά
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
- 1κτγ κάρυ
- 1κτγ πάπρικα
- 50γρ. τριμμένη φρυγανιά
- 1 συσκευασία πουρέ πατάτας MAGGI
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
Εκτέλεση
- Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και σοτάρετε σε ένα φαρδύ τηγάνι με 2κτς ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσει .
- Ρίξτε το σκόρδο και το φιλέτο ψαριού ψιλοκομμένο , σοτάρετε για ακόμη 5 λεπτά μέχρι το ψάρι να βγάλει τα υγρά του .
- Σουρώστε και επαναφέρετε στο τηγάνι .
- Προσθέστε τον αρακά, το κάρυ και την πάπρικα, δοκιμάστε το αλάτι και γεμίστε μέχρι τη μέση ατομικά φορμάκια ή ένα πυρέξ για το φούρνο .
- Ετοιμάστε τον πουρέ πατάτας MAGGI όπως αναγράφετε στις οδηγίες και απλώστε με μια σπάτουλα πάνω από το ψάρι .
- Πασπαλίστε την τριμμένη φρυγανιά και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C μέχρι να πάρει χρώμα η επιφάνεια της ‘’πίτας‘’ .
- Αφήστε για 15 λεπτά να πέσει η θερμοκρασία της και σερβίρετε .
Πηγή - maggicooking.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου