Λαχταριστός μεζές με απλά υλικά για να συνοδέψτε το κρασί σας
Πηγή - sidagi.gr
~ ~ ~ ~ ~Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
- 300 γραμμάρια λουκάνικο χωριάτικο κομμένο σε φέτες
- 4 Μεγάλες πατάτες κομμένες σε κύβους
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 3 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1/2 κουταλιά της σούπας πικάντικο αλάτι
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
- 2 κλωναράκια θυμάρι ψιλοκομμένα
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 º C.
- Πλένουμε καλά τις πατάτες με ένα σφουγγάρι σε τρεχούμενο νερό.
- Δεν καθαρίζουμε από τη φλούδα τους και κόβουμε σε κύβους.
- Βάζουμε τις πατάτες σε ένα μπολ, προσθέτουμε όλα τα μυρωδικά μαζί με το θυμάρι και ανακατεύουμε.
- Λαδώστε ένα πυρέξ και ρίξτε τις πατάτες μαζί με τα λουκάνικα κομμένα σε φέτες, το κρεμμύδι κομμένο σε φέτες.
- Στη συνέχεια ψήνετε καλύπτοντας με αλουμινόχαρτο για 1 ώρα και για άλλη μισή ώρα στους 200 º C μέχρι να κάνει μια απαλή κρούστα το φαγητό μας.
Πηγή - sidagi.gr