¤ ¤
¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Συνταγή : Αθηνόραμα
Μερίδες : Για 1 κιλό Μπριζόλες γάλακτος.
Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 10΄, Αναμονή 3 ώρες.
Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬✬✬✬
Με τη μαρινάδα καταφέρνετε να προσθέσετε βάθος στη γεύση της μπριζόλας.
Υλικά
- 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 7 σκ. σκόρδο
- ½ φλιτζ. ελαιόλαδο
- ½ φλιτζ. καλό ξίδι κρασιού
- ½ φλιτζ. αραιή σάλτσα σόγιας
- 2 κ.σ. ψιλοκομμένο δενδρολίβανο
- 2 κ.σ. μουστάρδα Ντιζόν
- 2 κ.γλ. αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
- Περάστε τα υλικά της μαρινάδας από ένα μπλέντερ.
- Βάλτε τις μπριζόλες σε πλαστικές σακούλες που κλείνουν καλά και προσθέστε την ανάλογη ποσότητα μαρινάδας.
- Αφήστε τις σακούλες στο ψυγείο για τρεις ώρες τουλάχιστον, ανακινώντας τες πότε πότε.
Πηγή - athinorama.gr