ΜΕΝΟΥ

Pages

Ζελέ με γιαούρτι και φρούτα

Μία δροσερή συνταγή για όλες τις ώρες.


 







Υλικά  για 4-6 άτομα
  • 300 γραμμάρια φράουλες ή βατόμουρα, πολτοποιημένα
  • 1 κιλό γιαούρτι
  • 125 γραμμομόρια ζάχαρη άχνη
  • 25 γραμμάρια ζελατίνα σε σκόνη
  • 120 ml ζεστό νερό
 
~ ¤ ~

Εκτέλεση
  • Στο κάδο του μίξερ χτυπάτε το γιαούρτι, προσθέτετε τη ζάχαρη και τα πολτοποιημένα φρούτα. 
  • Διαλύετε τη ζελατίνα στο ζεστό νερό και την ανακατεύετε καλά. 
  • Στη συνέχεια την προσθέτετε στο μείγμα με τα κεράσια και τη βάζετε σε ένα γυάλινο μπολ.
  • Αφήνετε το ζελέ να πήξει στο ψυγείο για 2-3 ώρες. 
  • Μπορείτε να το μοιράσετε και σε ατομικά μπολ. 
  • Διακοσμείτε με φρέσκιες φράουλες.

Πηγή - sidagi.gr