ΜΕΝΟΥ

Pages

Ταλιατέλες με κοτόπουλο

Λαχταριστή και εύκολη μακαρονάδα για όλες τις ώρες

 







Υλικά για 2-4 άτομα
  • 3 πλευρές από φιλέτο κοτόπουλου, κομμένο σε κύβους
  • 2 σκελίδες σκόρδο σπασμένες
  • 2 κουταλιές μουστάρδα με σπόρια
  • Χυμό από 1 πορτοκάλι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 400 γραμμάρια ζυμαρικά ταλιατέλες
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
 
~ ¤ ~

Εκτέλεση
  • Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε νερό και βράζουμε τις ταλιατέλες για 8 λεπτά.
  • Ταυτόχρονα ρίχνουμε λάδι σε ένα τηγάνι και ρίχνουμε το κοτόπουλο και το σοτάρουμε για 10 λεπτά και αλατοπιπερώνουμε.
  • Στη συνέχεια ρίχνουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε. 
  • Αφού βγάλει το άρωμα του το σκόρδο ρίχνουμε το χυμό με τη μουστάρδα και ανακινούμε το τηγάνι να πάνε παντού το μείγμα μας.
  • Κατόπιν στραγγίζουμε τις ταλιατέλες και σερβίρουμε με το κοτόπουλο.

Πηγή - sidagi.gr