ΜΕΝΟΥ

Pages

Caprese με καρπούζι και μοτσαρέλα

Δροσερή και εύκολη σαλάτα για όλες τις ώρες



 







Υλικά για 2-4 άτομα
  • 10 λεπτές φέτες καρπούζι κυκλικά κομμένες
  • 200 γραμμάρια τυρί μοτσαρέλα
  • Φύλλα βασιλικού
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ελαιόλαδο


Εκτέλεση

  • Καθαρίζουμε και κόβουμε τις φέτες καρπουζιού σε στρογγυλές φέτες, όπως και την μοτσαρέλα.
  • Τοποθετούμε στο πιάτο μία φέτα μοτσαρέλα μία φέτα καρπούζι. 
  • Ψιλοκόβουμε το βασιλικό και αφήνουμε μερικά φύλλα ολόκληρα για το ντεκόρ. 
  • Πασπαλίζουμε με λίγο βασιλικό, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, λίγο ελαιόλαδο και ντεκοράρουμε με τα φύλλα βασιλικού. 
  • Σερβίρουμε με μανιτάρια τηγανιτά με ούζο.

Πηγή - sidagi.gr