ΜΕΝΟΥ

Pages

Σάλτσα κέτσαπ

 
¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Συνταγή : Sidagi.gr
Μερίδες : Για 4-6 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : 30΄.
Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬✬

Φτιάξτε σπιτική κόκκινη σάλτσα για τα ζυμαρικά σας

Συστατικά
  • 2 κιλά ντομάτες
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • 1 κρεμμύδι
  • 2 κουταλιές του γλυκού ξύδι
  • 1 κουταλιά του γλυκού πιπέρι
  • 1 κουταλιά του γλυκού Μπαχάρι
  • 1 κουταλιά του γλυκού Αλάτι
  • 1 κουταλιά του γλυκού Ζάχαρη
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

Τρόπος παρασκευής
  • Ξεφλουδίζουμε και ψιλοκόβουμε τις ντομάτες για να τις βράσουμε μαζί με τις πιπεριές, το κρεμμύδι, το πιπέρι, το μπαχάρι και το αλάτι για περίπου μία ώρα.
  • Αφήνετε να κρυώσει και τα περνάτε από το μπλέντερ. Βάζετε τη σάλτσα σε βαζάκια, σκεπάζετε την επιφάνεια με λίγο ελαιόλαδο και τα κλείνετε. Φυλάξτε στο ψυγείο.
  • Σερβίρουμε με πολύχρωμα μακαρόνια.

Πηγή - sidagi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου