Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος.
Μερίδες : για 12 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου 10΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Υλικά
- 450 γρ φασόλια μαυρομάτικα σε κονσέρβα
- 450 γρ μαύρα φασόλια σε κονσέρβα, ξεπλυμένα και στραγγισμένα
- 450 γρ καλαμπόκι σε κονσέρβα, στραγγισμένο
- ½ κούπα κομμένο κρεμμύδι
- ½ κούπα πράσινη πιπεριά κομμένη
- 115 γρ καυτερές κόκκινες πιπεριές σε κύβους
- 400 γρ ντομάτα σε κύβους κονσέρβα, στραγγισμένη
- 1 κούπα ντρέσινγκ σαλάτας (έτοιμο, με μυρωδικά, σκόρδο και ξίδι)
- ½ κ.γ. αλάτι
Εκτέλεση
- Σε ένα μέτριο μπολ, βάζουμε τα μαυρομάτικα, τα μαύρα φασόλια, το καλαμπόκι, το κρεμμύδι, την πράσινη και την καυτερή πιπεριά και τη ντομάτα.
- Αλατίζουμε και προσθέτουμε και το ντρέσινγκ.
- Ανακατεύουμε καλά.
- Καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο όλη τη νύχτα για να δέσουν οι γεύσεις.
Πηγή - Dimitris Skarmoutsos
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου