ΜΕΝΟΥ

Pages

Muffins ομελέτας




Ένας διαφορετικός αλλά εντυπωσιακός τρόπος για να φτιάξετε την ομελέτα σας.











Συνταγή : Γιώργος Ψαραύτης.
Μερίδες : για 6 muffins.
Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 5΄, ψήσιμο 20΄- 25΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.


Υλικά
  • 4 αυγά
  • 1/4 φλ. γάλα
  • 1/2 κ.γ.μπεικιν πάουντερ
  • ½ κ.γ ελαιόλαδο για επάλειψη
  • 150 γρ. τυρί Arla Havarti
  • 120 γρ. παριζάκι με γιαούρτι Ifantis
  • 2 κ.σ μουστάρδα απαλή Kalamata Papadimitriou
  • 1 ντομάτα
  • 1/2 κ.γ ελαιόλαδο
  • 2 κλων. φρέσκα ρίγανη & θυμάρι για το σερβίρισμα
  • αλάτι  - πιπέρι

Εκτέλεση
  • Λαδώνουμε μία φόρμα για muffins. Βάζουμε σε κάθε θήκη το παριζάκι κομμένο σε κύβους, την ψιλοκομμένη ντομάτα, το havarti σε κομμάτια και την απαλή μουστάρδα. Στη συνέχεια ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα αβγά, το γάλα, το μπέικιν πάουντερ, αλάτι και πιπέρι. 
  • Περιχύνουμε με το μείγμα τα muffins και τα ψήνουμε, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, για 20-25 λεπτά. Αφού ψηθούν, τα αφήνουμε για 5 λεπτά να ξεκουραστούν και τα σερβίρουμε με φρέσκια ρίγανη και θυμάρι.

Πηγή - Chef στον Αέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου