Ανακαλύψτε την πιο λαχταριστή συνταγή για ομελέτα με το Βιτάμ Culinesse
Συνταγή : sidagi.gr
Μερίδες : για 2 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου 30΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Υλικά
- 4 αυγά
- 100 ml γάλα ή κρέμα γάλακτος
- 50 ml Βιτάμ Culinesse
- 2 φέτες ζαμπόν ωμοπλάτης ψιλοκομμένες
- 5 πατατούλες μπέιμπι βρασμένες και κομμένες στα τέσσερα
- ½ πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη σε μικρά ζάρια
- 6 μικρά τοματίνια κομμένα στα τέσσερα
- ½ κοφτό κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένη φρέσκια ρίγανη
- 2 φέτες τυρί τοστ ψιλοκομμένες
- 1 ½ κουταλιά της σούπας παρμεζάνα κομμένη σε πέταλα
- Ανάλογο πιπέρι, αλάτι
- Ρίγανη ξερή
Εκτέλεση
- Σε ένα βαθύ μπολ ρίχνουμε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος και τα χτυπάμε.
- Θερμαίνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το Βιτάμ Culinesse καλά και σοτάρουμε το ζαμπόν, τις πατάτες, την πιπεριά και τα τοματίνια.
- Αλατοπιπερώνω και ρίχνω λίγα ψιλοκομμένα φύλλα φρέσκιας ρίγανης.
- Ρίχνουμε το μείγμα της ομελέτας στο τηγάνι και τη μαγειρεύουμε καλά.
- Στη συνέχεια βάζουμε την ομελέτα με το τηγάνι στο φούρνο στους 180ο C για 10 λεπτά μέχρι να φουσκώσει.
- Βγάζουμε την ομελέτα από το φούρνο. Τη γεμίζουμε με το τυρί του τοστ και λίγη παρμεζάνα και τη διπλώνουμε.
- Γαρνίρουμε με λίγη παρμεζάνα ακόμα, αλάτι, πιπέρι και λίγη ξερή ρίγανη.
Πηγή - sidagi.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου