Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος.
Μερίδες : για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία περίπου 10΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Υλικά
- 3 κ.σ. ξύδι
- 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. ρίγανη
- ½ κ.γ.αλάτι
- ¼ κ.γ. μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
- 3 μέτριου μεγέθους αγγούρια κομμένα σε χοντρές φετες
- ½ κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
- 1 κοφτή κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο άνηθo
- ¼ φλ. τριμμένη φέτα
Εκτέλεση
- Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπάμε ελαφρά το ξύδι, το ελαιόλαδο, τη ρίγανη, ½ κ.γ. αλάτι και ¼ κ.γ. πιπέρι.
- Προσθέτουμε το αγγούρι, το κρεμμύδι, τον άνηθο και τη φέτα και ανακατεύουμε καλά. Λίγο πριν το σερβίρισμα, ρίχνουμε λίγο ακόμα αλάτι και πιπέρι.
Πηγή - Dimitris Skarmoutsos
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου