¤ ¤
¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος
Μερίδες : Για 6 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 10'.
Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬✬✬✬
Υλικά
- 1 ½ φλ. ρύζι καρολίνα, βρασμένο
- 1 ½ φλ. καλαμπόκι, βρασμένο
- 2 φλ. καβουρόψιχα, ψιλοκομμένη
- 1 αγγούρι, ψιλοκομμένο και χωρίς σπόρια
- 2 αβγά, βρασμένα και ψιλοκοκομμένα
- ½ ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο
- 100 γρ. τυρί κρέμα
- 1 κ.σ. μαγιονέζα
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- πιπέρι, κατά βούληση
- 1 κ.γ. νιφάδες θαλασσινό αλάτι
Διαδικασία
- Σε ένα μπολ βάζουμε το ρύζι, το καλαμπόκι, την καβουρόψιχα, το αγγούρι, τα αβγά, τον άνηθο, ανακατεύουμε και αφήνουμε στην άκρη.
- Σε ένα άλλο μικρότερο μπολ ρίχνουμε το τυρί κρέμα, τη μαγιονέζα, το ελαιόλαδο, το πιπέρι και ανακατεύουμε με αναδευτήρα, να ενωθούν τα υλικά.
- Ρίχνουμε το μίγμα της μαγιονέζας στο μπολ με το μίγμα της καβουρόψιχας και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
- Πασπαλίζουμε με νιφάδες θαλασσινό αλάτι και σερβίρουμε.
Πηγή - www.dimitrisskarmoutsos.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου