Συνταγή : Ελένη Ψυχούλη
Μερίδες : για 1 άτομο.
Απαιτούμενος Χρόνος :
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Ημέρα προβολής : 05.10.2015
Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
Υλικά
- 3 Φέτες γαλοπούλα ψητή τοστ Ferrano Ifantis
- 2 Αυγά
- 6 ντοματίνια
- 2 κ.σ. arla Δανέζικο σκληρό τυρί τριμμένο
- 1 κ.σ. βούτυρο Lurpak
- 1 πίτα για σουβλάκι
- 1 κλων.φρέσκια ρίγανη
- Αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση
- Σωτάρουμε την πίτα με βούτυρο στο τηγάνι και πασπαλίζουμε με το τριμμένο δανέζικο σκληρό τυρί.
- Σπάμε προσεκτικά από πάνω τα αβγά, ρίχνουμε μερικά ντοματίνια κομμένα στη μέση, αλάτι και πιπέρι.
- Σκεπάζουμε το τηγάνι και μόλις ψηθούν τα αβγά, κατεβάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε την ψητή γαλοπούλα κομμένη σε μπαστουνάκια και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά ακόμα.
- Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με φρέσκια ρίγανη.
Πηγή - Chef On Air
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου