Συνταγή : Παναγιώτη Γιακαλή
Μερίδες : για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος :
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Ημέρα προβολής : 09.10.2015
Υλικά
- 1 μαρούλι iceberg
- 200 γρ. τυρί Arla regato
- 300 ml Arla κρέμα γάλακτος με 36% λιπαρά
- 10 φέτες προσούτο με κριτσίνια Ferrano Ifantis
- 50 ml ελαιόλαδο
- 20 ml μηλόξιδο
Εκτέλεση
- Φτιάχνουμε μια βινεγκρέτ ανακατεύοντας το ελαιόλαδο με το μηλόξιδο. Κόβουμε σε τέσσερις φέτες το iceberg και το μαρινάρουμε με τη βινεγκρέτ.
- Ζεσταίνουμε σε μια κατσαρόλα την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε μέχρι να εξατμιστεί η μισή ποσότητα.
- Προσθέτουμε το ρεγκάτο και ανακατεύουμε, μέχρι να λιώσει.
- Στη συνέχεια ρίχνουμε τη ζεστή κρέμα τυριού πάνω από τις φέτες του iceberg. Προσθέτουμε τα κριτσίνια, τις φέτες προσούτο και σερβίρουμε.
Πηγή - Chef On Air
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου