ΜΕΝΟΥ

Pages

Μους σοκολάτας για ντιπ φρούτων



Ένα γλύκισμα που θα σας ξετρελάνει.









Συνταγή :  Μάνια Ντέλου
Μερίδες : 
Απαιτούμενος Χρόνος :  προετοιμασία 10΄ , αναμονή 45΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. 
Ημέρα προβολής : 07.10.2015

Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.


Υλικά
  • 1 φλ. κρέμα γάλακτος με 36% λιπαρά
  • 1 φλ. ζάχαρη άχνη
  • 220 γρ Arla φρέσκο τυρί κρέμα
  • 1/3 φλ. κακάο  χωρίς ζάχαρη
  • 1 κ.γ. απόσταγμα βανίλιας
  • Διάφορα φρούτα (Μπανάνες, φράουλες, βατόμουρα, μούρα, σμέουρα)

Εκτέλεση
  • Χτυπάμε στο μίξερ το φρέσκο τυρί κρέμα, τη ζάχαρη άχνη, τη βανίλια, το κακάο και την κρέμα γάλακτος μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
  • Βάζουμε τη μους στο ψυγείο μέχρι να σφίξει. Σερβίρουμε τη μους σοκολάτας με διάφορα φρούτα.

Πηγή - Chef On Air

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου