Συνταγή : Μάνια Ντέλου
Μερίδες :
Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄ , αναμονή 45΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Ημέρα προβολής : 07.10.2015
Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
Υλικά
- 1 φλ. κρέμα γάλακτος με 36% λιπαρά
- 1 φλ. ζάχαρη άχνη
- 220 γρ Arla φρέσκο τυρί κρέμα
- 1/3 φλ. κακάο χωρίς ζάχαρη
- 1 κ.γ. απόσταγμα βανίλιας
- Διάφορα φρούτα (Μπανάνες, φράουλες, βατόμουρα, μούρα, σμέουρα)
Εκτέλεση
- Χτυπάμε στο μίξερ το φρέσκο τυρί κρέμα, τη ζάχαρη άχνη, τη βανίλια, το κακάο και την κρέμα γάλακτος μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
- Βάζουμε τη μους στο ψυγείο μέχρι να σφίξει. Σερβίρουμε τη μους σοκολάτας με διάφορα φρούτα.
Πηγή - Chef On Air
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου