Συνταγή : Πέτρος Βρυώνης
Μερίδες :
Απαιτούμενος Χρόνος :
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Ημέρα προβολής : 30.10.2015
Πατήστε εδώ για να
δείτε την εκπομπή > ֍
Υλικά
- 500 γρ. φιλετάκια κοτόπουλου Ifantis
- 2 μανιτάρια Portobello
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 1 σκελ.σκόρδο
- 2 κολοκύθια
- 6 ντοματίνια
- 1 κ.σ. βούτυρο Lurpak soft
- 2 κλων. θυμάρι φρέσκο
- 2 κλων. δενδρολίβανο
- 400 ml ζωμό κοτόπουλου
- 100 γρ. Arla φρέσκο τυρί κρέμα
- αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση
- Κόβουμε σε κομματάκια τα φιλέτα κοτόπουλου και τα αλατοπιπερώνουμε. Ψιλοκόβουμε και σωτάρουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με βούτυρο το κρεμμύδι, το σκόρδο, το κολοκυθάκι και τα μανιτάρια.
- Προσθέτουμε τα φιλέτα κοτόπουλου, το φρέσκο θυμάρι, το δενδρολίβανο και τα ντοματίνια κομμένα στη μέση.
- Σβήνουμε με τον ζωμό κοτόπουλου.
- Έπειτα βάζουμε το φρέσκο τυρί κρέμα και ανακατεύουμε.
- Αφήνουμε να δέσει η σάλτσα και σερβίρουμε.
Πηγή - Chef On Air
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου