Συνταγή : Παναγιώτη Γιακαλή
Μερίδες : για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος :
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Ημέρα προβολής : 09.10.2015
Υλικά
- 4 Στήθη κοτόπουλου
- 300 γρ. λευκά μανιτάρια
- 1 Κρεμμύδι
- 150 γρ. κρέμα βαλσάμικου πορτοκάλι λεμόνι kalamata Papadimitriou
- 50 γρ. βούτυρο Lurpak
- 50 ml ελαιόλαδο
- ½ ματσ. μαϊντανό
- Αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση
- Αλατοπιπερώνουμε τα στήθη κοτόπουλου και στη συνέχεια τα ψήνουμε σε ένα σχαροτήγανο με ελαιόλαδο, σε μέτρια φωτιά, και από τις δύο πλευρές, μέχρι να πάρουν χρώμα.
- Ψιλοκόβουμε και σωτάρουμε το κρεμμύδι, σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τα μανιτάρια ψιλοκομμένα και τα αφήνουμε μέχρι να πάρουν χρώμα. Ρίχνουμε το βούτυρο, αλάτι, πιπέρι, τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και ανακατεύουμε.
- Καραμελώνουμε με την κρέμα βαλσαμικού πορτοκάλι –λεμόνι.
- Σερβίρουμε το κοτόπουλο με τα καραμελωμένα μανιτάρια και γαρνίρουμε με μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου