Συνταγή : sidagi.gr
Μερίδες :
Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου 20΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Υλικά
- Μία κούπα κέτσαπ
- Μισή κούπα ξύδι
- Δύο κουταλιές λάδι
- Μισή κούπα κρεμμύδι
- Δύο κουταλιές τριμμένο σκόρδο
- 1/4 κουταλάκι κύμινο
- 1/4 κουταλάκι πιπέρι καγιέν
- 1/4 κούπας σόγια σως
- 1/4 κούπας μαύρη ζάχαρη
- Δύο κουταλιές γούστερ σως
Εκτέλεση
- Σε κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το λάδι και προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το κύμινο και το καγιέν.
- Τα σοτάρουμε όλα μαζί σε μέτρια φωτιά για πέντε λεπτά.
- Ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε για περίπου δέκα λεπτά μέχρι να πήξει ελαφρά η σάλτσα.
Πηγή - sidagi.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου