ΜΕΝΟΥ

Pages

Μακαρόνια με σάλτσα μπρόκολου & τριμμένο αυγοτάραχο



Μία μακαρονάδα όνειρο που θα σας ξετρελάνει.








Συνταγή : Παναγιώτη Γιακαλή
Μερίδες : για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος :  
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Ημέρα προβολής : 09.10.2015


Υλικά
  • 500 γρ. σπαγγέτι tetragono no6
  • 1 μπρόκολο
  • 12 φιλέτα αντζούγιας
  • 10 γρ τριμμα αυγοτάραχου
  • 50 γρ. βούτυρο Lurpak
  • 50 ml ελαιόλαδο
  • Αλάτι - πιπέρι

Εκτέλεση
  • Βράζουμε τα σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό.
  • Βράζουμε σε μια άλλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό το μπρόκολο, για 5-7 λεπτά και στη συνέχεια το στραγγίζουμε.
  • Χτυπάμε στο μούλτι τις αντζούγιες και το ελαιόλαδο.
  • Προσθέτουμε το βρασμένο μπρόκολο και συνεχίζουμε να χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Αν χρειαστεί προσθέτουμε στο μούλτι και λίγο ζουμί από το βρασμένο μπρόκολο.
  • Όταν τα σπαγγέτι είναι έτοιμα, τα στραγγίζουμε και τα ανακατεύουμε με το βούτυρο. Έπειτα τα αναμιγνύουμε με τη σάλτσα του μπρόκολου.
  • Πασπαλίζουμε με τρίμμα αβγοτάραχου και σερβίρουμε.

Πηγή - Chef On Air

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου