Συνταγή : Γιώργος Παπαδόπουλο
Μερίδες :
Απαιτούμενος Χρόνος :
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Ημέρα προβολής : 07.10.2015
Πατήστε εδώ για να
δείτε την εκπομπή > ֍
Υλικά
- 600 γρ. καρότο
- 4 πράσινα μήλα
- κηρήθρα
Για τη βινεγκρετ
- 250 ml χυμό καρότου
- 20 ml χυμό τζίντζερ
- 75 ml κρέμα βαλσάμικου πορτοκάλι - λεμόνι Kalamata Papadimitriou
- 20 ml σόγιας σος
- 125 ml ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Για τη βινεγκρέτ
- Χτυπάμε με το ραβδομπλέντερ τον βρασμένο χυμό καρότου, το τριμμένο τζίντζερ, την κρέμα βαλσαμικού, τη σόγια σος και το ελαιόλαδο.
Για τη σαλάτα:
- Βάζουμε σε ένα μπολ τα καρότα τριμμένα και τα πράσινα μήλα, κομμένα σε λεπτές φέτες.
- Ρίχνουμε αλάτι στη σαλάτα, περιχύνουμε με τη βινεγκρέτ και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε την κηρήθρα και σερβίρουμε.
Πηγή - Chef On Air
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου