Συνταγή : Ελένης Ψηχούλη.
Μερίδες :
Απαιτούμενος Χρόνος :
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη,
Μέτρια, Δύσκολη, Πολύ Δύσκολη.
Ημέρα προβολής : 19.10.2015
Πατήστε εδώ για να
δείτε την εκπομπή > ֍
Υλικά
- 4 πικάντικες πιπεριές καρδούλες Almito
- 4 κ.σ. σάλτσα ντομάτας
- 1 σκελ. σκόρδο
- 4 αυγά
- ελαιόλαδο
- Φύλλα φρέσκου βασιλικού
- ψωμί για το σερβίρισμα
- αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση
- Χτυπάμε ολόκληρο το σκόρδο μέσα σε ένα σέικερ για να το ξεφλουδίσουμε εύκολα.
- Βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το ελαιόλαδο, προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας, το σκόρδο ψιλοκομμένο, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.
- Όταν η σάλτσα είναι έτοιμη προσθέτουμε τις γεμιστές πικάντικες πιπεριές.
- Στη συνέχεια ρίχνουμε τα αβγά, τα αλατοπιπερώνουμε, σκεπάζουμε με το καπάκι το τηγάνι και τα αφήνουμε μέχρι να ψηθούν.
- Ψήνουμε σε ένα σχαροτήγανο τις φέτες ψωμιού.
- Σερβίρουμε τις πιπεριές σαγανάκι με το ψωμί και γαρνίρουμε με φύλλα φρέσκου βασιλικού.
Πηγή - Chef On Air
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου