Συνταγή : Γιάννης Λουκάκος.
Μερίδες : Ν/Α
Απαιτούμενος Χρόνος : Ν/Α
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Υλικά
- 230 γρ. νερό
- 150 γρ. ζάχαρη
- 80 γρ. ξίδι λευκό
- 60 γρ. κέτσαπ
- 10 γρ. σάλτσα σόγιας
- κορν φλάουρ
- αλάτι
Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το κόρν φλάουρ.
- Δένουμε τη σάλτσα με το κόρν φλάουρ και περνάμε από σίτα.
Πηγή - Γιάννης Λουκάκος
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου