¤ ¤
¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Συνταγή : Ελένη Ψυχούλη
Μερίδες : Για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : ??΄.
Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬✬✬✬
- 15 μανιτάρια πλευρώτους
- 1-2 αβγά
- 2 φλ. τριμμένη γαλέτα
- Μαϊντανό για το σερβίρισμα
- Ελαιόλαδο Άλτις
Τρόπος παρασκευής
- Κόβουμε τα κοτσάνια από τα μανιτάρια, έτσι ώστε να κρατήσουμε για το πανάρισμα το σώμα των μανιταριών που είναι επίπεδο και θα τηγανιστεί ομοιόμορφα.
- Χτυπάμε τα αυγά σε ένα ευρύχωρο μπωλ και τα αλατοπιπερώνουμε.
- Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε τηγάνι.
- Περνάμε ένα ένα τα μανιτάρια πρώτα από το αυγό και έπειτα από την γαλέτα και τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
- Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Πηγή - chefonair.gr