ΜΕΝΟΥ

Pages

Ψάρι στη λαδόκολα



Ότι καλύτερο για το μεσημεριανό σας τραπέζι.













Συνταγή : Ηλίας Δεμιρτζόγλου.
Μερίδες : για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος :  προετοιμασία 10΄,
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.


Υλικά
  • 4 μερίδες ψάρι της αρεσκείας μας
  • 2 πατάτες σε πολύ λεπτές φέτες
  • 2 κρεμμύδια σε λεπτές φέτες
  • 2 ντομάτες αποφλοιωμένες σε ροδέλες
  • 1 πιπεριά πράσινη σε ροδέλες
  • 4 δαφνόφυλλα
  • 2 σκελίδες σκόρδο σε φετάκια
  • 1 φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 3/4 φλιτζανιού λάδι
  • 2 λεμόνια (τον χυμό τους)
  • αλάτι, πιπέρι
  • 8 κομμάτια λαδόκολλα (20x20εκ.)

Eκτέλεση
  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. 
  • Στρώνουμε 2 κομμάτια λαδόκολα πάνω στον πάγκο μας. 
  • Τοποθετούμε πάνω 1 ψάρι και το 1/4 της ποσότητας από πατάτες, κρεμμύδια, ντομάτες, ροδέλες πιπεριάς, δάφνη, σκόρδο και μαϊντανό. 
  • Αλατοπιπερώνουμε καλά, περιχύνουμε με το λάδι και το λεμόνι, κλείνουμε τη λαδόκολα με σπάγκο πολύ καλά. 
  • Επαναλαμβάνουμε με τα υπόλοιπα υλικά κατά τον ίδιο τρόπο. 
  • Ψήνουμε τα πακετάκια με τα ψάρια μέσα σε ταψάκι στον φούρνο για 30-40 λεπτά.

Πηγή - cookbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου