ΜΕΝΟΥ

Pages

Τονοσαλάτα με κάππαρη

Ένα διαχρονικό ορεκτικό στο πιάτο τραπέζι σας.


 





Συνταγή : Ηλίας Δεμιρτζόγλου
Μερίδες : για 6 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.


Υλικά
  • 250 γρ. τόνος σε νερό
  • 2 κουτ. σούπας κάππαρη + λίγη για τη διακόσμηση
  • 3/4 φλιτζανιού μαγιονέζα
  • 1 κουτ. σούπας μουστάρδα με σιναπόσπορο
  • 2 κουτ. σούπας σουσάμι καβουρδισμένο
  • αλάτι, πιπέρι


Εκτέλεση
  • Ξεπλένουμε την κάππαρη και τη στραγγίζουμε καλά για να ξαλμυρίσει. 
  • Στραγγίζουμε τον τόνο και τον τεμαχίζουμε λίγο. 
  • Τον αναμειγνύουμε με τα υπόλοιπα υλικά σε μπολ. 
  • Δοκιμάζουμε για το αλάτι και προσθέτουμε πιπέρι. 
  • Διακοσμούμε με λίγη κάππαρη και σερβίρουμε.

Πηγή - ethnos.gr