Συνταγή : Ανδρέας Λαγός.
Μερίδες : για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος :
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.Υλικά
- 400 γρ. ταλιατέλες
- 4 κρόκους αβγών
- 6 κ.σ. ελαιόλαδο Αλτις
- 150 γρ. παρμεζάνα
- Αλάτι - πιπέρι
- Μοσχοκάρυδο τριμμένο
- 8 κ.σ. κέτσαπ Hellmann’s Classic
- ½ κ.γ. μπούκοβο
- Ροκίνι
- 10 ντοματίνια
Εκτέλεση
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό με ελαιόλαδο για 5-6 λεπτά.
- Παράλληλα ανακατεύουμε καλά τους κρόκους μαζί με το ελαιόλαδο, την παρμεζάνα τριμμένη, αλάτι και πιπέρι.
- Προσθέτουμε την κέτσαπ, το μοσχοκάρυδο, τα φύλλα βασιλικού και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν μια ομοιόμορφη κρέμα.
- Μεταφέρουμε τα ζυμαρικά από την κατσαρόλα στην κρέμα, προσθέτουμε λίγο από το νερό στο οποίο έβραζαν και ανακατεύουμε με γρήγορες κινήσεις, ώστε να ενσωματωθεί η κρέμα με τα ζυμαρικά για 4-5 λεπτά.
- Κατεβάζουμε από τη φωτιά και βάζουμε τα ροκίνι, τα ντοματίνια κομμένα στη μέση και φλοίδες παρμεζάνας.
- Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Πηγή - Chef On Air
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου