ΜΕΝΟΥ

Pages

Μακαρονάδα με κρέμα ντομάτας



Μία λαχταριστή πρόταση από τον Ανδρέα Λαγό.









Συνταγή : Ανδρέας Λαγός.
Μερίδες : για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος :  
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.

Υλικά
  • 400 γρ. ταλιατέλες
  • 4 κρόκους αβγών
  • 6 κ.σ. ελαιόλαδο Αλτις
  • 150 γρ. παρμεζάνα
  • Αλάτι - πιπέρι
  • Μοσχοκάρυδο τριμμένο
  • 8 κ.σ. κέτσαπ Hellmann’s Classic
  • ½ κ.γ. μπούκοβο
  • Ροκίνι
  • 10 ντοματίνια

Εκτέλεση
  • Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό με ελαιόλαδο για 5-6 λεπτά. 
  • Παράλληλα ανακατεύουμε καλά τους κρόκους μαζί με το ελαιόλαδο, την παρμεζάνα τριμμένη, αλάτι και πιπέρι. 
  • Προσθέτουμε την κέτσαπ, το μοσχοκάρυδο, τα φύλλα βασιλικού και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν μια ομοιόμορφη κρέμα. 
  • Μεταφέρουμε τα ζυμαρικά από την κατσαρόλα στην κρέμα, προσθέτουμε λίγο από το νερό στο οποίο έβραζαν και ανακατεύουμε με γρήγορες κινήσεις, ώστε να ενσωματωθεί η κρέμα με τα ζυμαρικά για 4-5 λεπτά.
  • Κατεβάζουμε από τη φωτιά και βάζουμε τα ροκίνι, τα ντοματίνια κομμένα στη μέση και φλοίδες παρμεζάνας. 
  • Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Πηγή - Chef On Air

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου