
Συνταγή : sidagi.gr
Μερίδες : Για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 15΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Υλικά
- 450 γρ. καρότα
- 2 πορτοκάλια
- 30 γρ. φιστίκια Αιγίνης
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
- Aλάτι
- Mαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε τα καρότα και τα τρίβουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Ξεφλουδίζουμε τα πορτοκάλια και αφαιρούμε την σάρκα, μαζεύοντας και το χυμό τους σε ένα μπολ.
- Αναμειγνύουμε καλά το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού και το χυμό πορτοκαλιών και αλατοπιπερώνουμε.
- Ανακατεύουμε τα κομμάτια του πορτοκαλιού με τα καρότα και περιχύνουμε το ντρέσσινγκ. Τέλος, σκορπάμε πάνω στη σαλάτα τα φιστίκια.
Πηγή - sidagi.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου