
Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος.
Μερίδες : ??
Απαιτούμενος Χρόνος : ??
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Υλικά
- 800 γρ. ντομάτα φρέσκια τριμμένη
- 50 γρ. ψιλοκομμένα φύλλα φρέσκου βασιλικού
- 1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
- 2 κουταλιές γιαούρτι 2%
- 2 αβγά
- αλεύρι όσο χρειαστεί
- αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- λάδι για το τηγάνισμα
- Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί και προσθέτουμε όσο αλεύρι χρειαστεί (γιατί δεν ξέρουμε ποσό υγρό θα βγάλει η ντομάτα). Tο μίγμα δεν πρέπει να είναι πολύ σφιχτό. Αφήνουμε το μίγμα για 15 λεπτά να ξεκουραστεί και κατόπιν τηγανίζουμε ρίχνοντάς το κουταλιά κουταλιά σε λάδι.
Προσοχή: το λάδι δεν πρέπει να καίει πολύ, γιατί θα κάψει τους ντοματοκεφτέδες από έξω και μέσα θα μείνουν άψητοι.
Πηγή - Dimitris Skarmoutsos
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου