ΜΕΝΟΥ

Pages

Ντοματοκεφτέδες με γιαούρτι και βασιλικό

Ένα μοναδικό ορεκτικό που πρέπει να δοκιμάσετε.











Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος.
Μερίδες : ??
Απαιτούμενος Χρόνος : ??
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.


Υλικά
  • 800 γρ. ντομάτα φρέσκια τριμμένη
  • 50 γρ. ψιλοκομμένα φύλλα φρέσκου βασιλικού
  • 1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
  • 2 κουταλιές γιαούρτι 2%
  • 2 αβγά
  • αλεύρι όσο χρειαστεί
  • αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
  • Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί και προσθέτουμε όσο αλεύρι χρειαστεί (γιατί δεν ξέρουμε ποσό υγρό θα βγάλει η ντομάτα). Tο μίγμα δεν πρέπει να είναι πολύ σφιχτό. Αφήνουμε το μίγμα για 15 λεπτά να ξεκουραστεί και κατόπιν τηγανίζουμε ρίχνοντάς το κουταλιά κουταλιά σε λάδι.

Προσοχή: το λάδι δεν πρέπει να καίει πολύ, γιατί θα κάψει τους ντοματοκεφτέδες από έξω και μέσα θα μείνουν άψητοι.


Πηγή - Dimitris Skarmoutsos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου