Χταποδάκι βραστό ξιδάτο!!
Υλικά
- 1 Κιλό χταπόδι
- ½ Ποτήρι ελαιόλαδο
- 5 Κουταλιές ξίδι
- Πιπέρι
- Αλάτι
- Ρίγανη
~ ¤ ~
Εκτέλεση
- Πλένουμε το χταπόδι καλά και αφαιρούμε το στομα , τα μάτια, το στομάχι και το μελάνι.
- Το βάζουμε σε μία κατσαρόλα να βράσει με νερό για περίπου 1 με 1 ½ ώρα μέρχι να μαλακώσει.
- Το κόβουμε σε κομμάτια και περιχύνουμε με λάδι , ξύδι και ρίχνουμε τη ρίγανη, λίγο πιπέρι και λίγο αλάτι.
Πηγή - Μαγειρική Πανδαισία