Δροσερό και εύκολο παγωτό σάντουιτς με απλά υλικά
Υλικά για 2-4 άτομα
- 1 κουτί εβαπορέ
- Μισό κουτί ζαχαρούχο γαλα
- 1 φάκελο σαντιγί σε σκόνη
- 2 κουτιά μπισκότα πτι-μπερ
~ ¤ ~
Εκτέλεση
- Βάζουμε στο μίξερ το εβαπορέ και το ζαχαρούχο και χτυπάμε για 5 λεπτά.
- Έπειτα προσθέτουμε την σαντιγί σε σκόνη και χτυπάμε γύρω στα 10 λεπτά ή μέχρι να γίνει μια παχύρρευστη κρέμα.
- Παίρνουμε ένα τετράγωνο ταψί και στρώνουμε τον πάτο με μπισκότα προς την ίδια κατεύθυνση όλα. Ρίχνουμε από πάνω την κρέμα και σκεπάζουμε πάλι με μπισκότα προς την ίδια κατεύθυνση.
- Βάζουμε το ταψί στην κατάψυξη και περιμένουμε να παγώσει για περίπου 5 ώρες. Όταν παγώσει κόβουμε με το μαχαίρι.
Tip
Για να μην κάτσουν άσχημα τα μπισκότα στο πάνω μέρος.
Θα τα στρώσουμε αφού κρυώσει το παγωτό μας μετά από 3 ή 4 ώρες.
Αν έχετε παγωτομηχανή το παραλείπετε αυτό το βήμα.
Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά
Πηγή - sidagi.gr
Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά
Πηγή - sidagi.gr