Δοκιμάστε το με σιρόπι φράουλα και απογειώστε τη γεύση
Υλικά για 4-6 άτομα
Εκτέλεση
Πηγή - sidagi.gr
Υλικά για 4-6 άτομα
- 450 γραμμάρια γιαούρτι σακούλας 2%
- 150 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
- 150 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
- ξύσμα από 1 λεμόνι
~ ¤ ~
Εκτέλεση
- Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε μπολ και τα χτυπάμε καλά με ένα σύρμα.
- Παγώνουμε το παγωτό σε παγωτομηχανή, αν έχουμε. Διαφορετικά το βάζουμε σε μεταλλικό ή πλαστικό μπολ στην κατάψυξη για 6- 8 ώρες.
- Χτυπάμε ελαφρά το μείγμα ανά μισή ώρα για 6 φορές για να παγώσει ομοιόμορφα.
- Σερβίρουμε το παγωτό με σιρόπι φράουλα.
Πηγή - sidagi.gr