Νόστιμες και τραγανές γαρίδες στο τηγάνι!!!
Πηγή - Μαγειρική Πανδαισία
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
- 1/2 κιλό Γαρίδες μικρές
- Αλάτι
- Αλεύρι
- Ελαιόλαδο για τηγάνισμα
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Αρχικά καθαρίζουμε τις γαρίδες μας (βγάζουμε τα κεφάλια )και τις πλένουμε αρκετά καλά.
- Στη συνέχεια τις αλατίζουμε και σε λίγο αλουμινόχαρτο βάζουμε λίγο αλεύρι και τις αλευρώνουμε.
- Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε λάδι και τηγανίζουμε μεχρι να ροδίσουν λίγο.
Πηγή - Μαγειρική Πανδαισία
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου